В ЧУЖБИНА И У НАС.  На съмненията, че отравянето на

...
В ЧУЖБИНА И У НАС.  На съмненията, че отравянето на
Коментари Харесай

Путин обеща да прати Навални в Догансарай

В ЧУЖБИНА И У НАС.
 
На подозренията, че отравянето на Навални е подарък за Владимир Путин, съветският президент отговори с удивление и състрадание. 
" Никога не съм желал да тровят Навални с новичок или полоний - увери кореспондента ни в Кремъл президентът. - Не знам какво тъкмо е положението на Навални и дали ще оцелее - добави Путин. - Стискам му палци да прескочи трапа и в символ на благосклонност съм подготвен да му предложа една вълшебна отмора в фамозния Догансарай. Чух че там имало и законни постройки, само че то си е проблем на българската страна, ние не се месим във вътрешните работи на интернационалната сцена. Връзките ни с Догансарай са напълно в областта на културния продан и другарските взаимоотношения. Във всеки случай желая да уверя господин Навални и неговите близки в положителните си планове, затова предлагам на Алексей пълно възобновяване в летните сараи на господин Ахмед Доган в България. Сигурен съм, че господин Доган ще прояви фамозното българско и османско гостолюбие, и Алексей ще има в действителност чудесни условия за плажуване и деен отдих. Убеден съм, че на Догансарай Бийч той ще има безвъзмезден шезлонг, сладолед през оградата и несъмнено Бългаски чадър . Желая всичко хубаво на Вашата фейк-медия, на Вашата красива и плодородна страна, на гърците, турците, Илион, Босфора, Троянския кон, Балкански поток, на всички искам единствено здраве и шанс и в нищо не се меся, с изключение на да насоча процесите в една вярна посока. Ако ли пък Алексей Навални е пил токсичен чай, това не е наша работа.  Тоест сбогом! "
Това сподели съветският президент за нашия Фейк бюлетин и специфичния ни сътрудник Петров. 
***
От Догансарай разясниха, че гостоприемството е остаряла българска и османска линия и в случай че господин Навални реши да ваканцува в Догансарай, ще бъде посрещнат както прилича с турски чай, свободен достъп до Догансарай Бийч, сладолед през оградата и всички атрибути на Заедността. 
***
У НАС И В ЧУЖБИНА.
, полицията обезвреди апарат за произвеждане на бомбирали компоти. 
" Искаме да съхраним гражданския мир, това е нашата цел в тия размирни времена - разяснява представител на Министерство на вътрешните работи пред вашия кореспондент. - Много добре знаете, че бомбиралите компоти са рискови. Братът на това лице, което вари незаконна ракия от бомбирали компоти, върви на антиправителствени митинги, той и сега е на Орлов мост. Представете си да отиде на митинг с бомбирал компот и да нападна социална постройка или чиновници на Министерство на вътрешните работи, или контрапротестиращи! Ще стане мазало и революция. Затова в Министерство на вътрешните работи считаме, че дейностите ни са съответни и способени ", посочи представителят. 
Понеже представителят на Министерство на вътрешните работи и репортерът Петров се познават, представителят направи следното съпоставяне в частен диалог:
" Това нашето принуда ли е? Българското Министерство на вътрешните работи понаби едно-друго лице, обискираме бомбирали компоти и други от сорта, само че ето че няма убити, няма ранени, няма осакатени от Министерство на вътрешните работи в този момент около митингите. Няма снайперисти, няма чай с новичок. Все отново тука си е ненапълно народна власт " - довърши си мисълта представителят на Министерство на вътрешните работи и помоли да не бъде представен. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР